Vragen & Tips

Q Windows beveiligingscentrum geeft aan dat de updates verouderd zijn, toch is mijn abonnement nog geen jaar oud, hoe kan dat?
A eScan geeft door aan windows wanneer de laatste virusdefinitie meer dan 12 uur oud is. eScan gaat dan bovendien direct proberen te updaten. Voor windows is deze oplossing niet meetbaar: het is OF goed OF fout, eScan gaf een melding en DUS is het fout. Nadat de update (gaat automatisch) is voltooid geeft Kasperksy in het hoofdscherm al weer dat alles in orde is: Windows laat vaak even op zich wachten. Er is geen probleem: u bent gewoon beveiligd.

Q Hoevaak per dag moet ik mijn eScan updaten?
A eScan eScan controleert om de 12 uur of er een update gereed staat, en installeert deze als er een internet verbinding actief is. Tevens gebeurd hetzelfde met het opstarten. U hoeft dus niet handmatig up te daten.

Q Kan ik mijn Licentiecode 14 dagen proberen en retourneren als het mij niet bevalt?
A Helaas, dat kan niet, softwarelicenties vallen onder de in de wet vastgestelde uitzonderingen met betrekking tot CDs, audio & video en software. Wel kunt u de software gratis downloaden en gedurende 30 dagen vrijblijvend testen. De door u gekozen versie werkt volledig, met als enige verschil dat de software duidelijk aangeeft dat het een tijdelijke licentie betreft. U kunt zo goed beoordelen of de software voor u geschikt is.